Retourneren & ruilen

Hoewel we natuurlijk hopen dat u verliefd wordt op uw nieuwe Jack Piers-aankoop, erkennen we dat u soms, om wat voor reden dan ook, van gedachten kunt veranderen. Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw artikelen te retourneren.

Redenen voor een terugkeer

U kunt uw Jack Piers artikel dat u via deze website hebt gekocht om de volgende redenen retourneren:

U bent van gedachten veranderd
Geen probleem. U heeft 14 dagen de tijd, vanaf de dag volgend op de levering van uw aankoop, om uw bestelling te annuleren. Wij zullen u een volledige terugbetaling doen, exclusief de leveringskosten die u betaald heeft bij uw bestelling. Het retourneren van goederen is voor rekening van de klant, inclusief douanerechten.

Het artikel is niet zoals beschreven
Als een Jack Piers product verkeerd is beschreven op een manier die direct duidelijk had moeten zijn (zoals de kleur), betalen wij u graag terug binnen 14 dagen na levering van uw bestelling. Retourzendingen die na deze termijn plaatsvinden, kunnen naar ons oordeel worden geaccepteerd.

Het artikel is defect
Goederen worden als defect geclassificeerd als ze beschadigd zijn ontvangen, of als er binnen twee jaar na aankoop een fabricagefout optreedt. Artikelen die beschadigd zijn als gevolg van slijtage worden niet als defect beschouwd.

*Gelieve te noteren dat wegens hun karakter, onze aangepaste artikelen niet terugbetaalbaar zijn.

Terugkeren

Een artikel terugsturen is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen.

sluiten menu